Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@23:44:06 GMT

دمای هوای شهرکرد به ۷ درجه زیر صفر رسید

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۲۴۲۹۸

دمای هوای شهرکرد به ۷ درجه زیر صفر رسید

گروه استان‌ها - مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به رتبه اول استان در کاهش بارش‌، گفت:با وجود پدیده گلخانه‌ای و شرایط حدی نمی‌توان امیدوار به تغییر وضعیت و افزایش بارش در سال‌های آتی بود. - اخبار استانها -

مهران چراغ‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شهرکرد ، با اشاره به خسارات ناشی از وزش تندبادهای شدید در کوهرنگ طی روزهای گذشته، اظهار داشت: سرعت این تندبادها حداکثر120 کیلومتر بر ساعت و به صورت لحظه‌ای اما با خسارات زیاد همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رتبه اول چهارمحال و بختیاری در کاهش بارش کشور، افزود: تا قبل از سامانه بارشی دو روز اخیر کمبود بارش در استان 23 درصد بود و اکنون 22 درصد شده است که هنوز فاصله زیادی تا رسیدن به حد نرمال بارندگی را داریم، طی بارش‌ها میانگین بارش در شهرکرد 5 میلیمتر بود و میانگین بارش‌ها در استان طی سال زراعی جاری به 317 میلیمتر کاهش یافته است در حالی‌که باید 405 میلیمتر باشد.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: میانگین بلند مدت بارش در شهرکرد 29درصد، در سامان32درصد، فارسان 33 درصد، اردل 16 درصد، بن 22درصد و لردگان 6درصد کاهش داشته و ارتفاع برف که هم‌اکنون باید در کوهرنگ یک متر باشد با بارش‌های اخیر به صفر رسیده و ذخیره برف نداریم همچنین اگر بارش داشته باشیم ماندگاری نخواهد داشت و خشکسالی نیز  از تبعات آن خواهد بود.

چراغ‌پور، وضعیت کاهش بارش در سال‌های آینده را غیرقابل تغییر دانست و گفت: با وجود پدیده گلخانه‌ای، شرایط حدی که شامل بارش بسیار کم یا بسیار زیاد ناگهانی و پرسرعت است، نمی‌توان امیدوار به تغییر وضعیت و افزایش بارش در سال‌های آتی بود.

هواشناسی ایران 99/12/16|تداوم بارش برف و باران تا چهارشنبه در برخی استان‌ها/ سامانه بارشی جدید در راه استستون‌هایی که سامانه بارشی را مختل می‌کند/ نیروگاه نیشابور عامل تخریب و تغییر اقلیم؟اصفهان میزبان سیستم ناپایدار جوی می‌شود/ پیش‌بینی بارش، وزش باد شدید و طوفان از بعدازظهر امروز

وی تغییر در مصرف آب و الگوی کشت، استفاده بهینه از آب بخش صنعت و کشت‌های با مصرف آب کم را از شیوه‌های سازگاری با این معضل عنوان کرد و ادامه داد: تغییر اقلیم و گرم شدن هوا بیشترین تاثیر خود را بر منطقه زاگرس گذاشته و بالا آمدن جو حاره‌ای به سمت زمین مانند سدی موجب جلوگیری از ورود جریانات مرطوب به کشور از دریای سرخ و اقیانوس‌ها شده که این پدیده در بهمن‌ماه امسال نیز رخ داد و به همین علت در فاز کم‌بارشی قرار گرفته‌ایم.

چراغ‌‌پور خاطرنشان کرد: صبح امروز شهرکرد با منفی هفت درجه سردترین نقطه و لردگان با 17 درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین نقطه استان بود.

انتهای پیام/7540/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۲۴۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی از ۱۷ اردیبهشت ماه تا ۲۷ خرداد ماه سال، بارش طی هفته اول (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت) در استان‌های همسایه کوه‌های البرز، زاگرس و شمال غرب بیش از نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال است. هسته‌های بیشینه بارش انباشته به مقدار ۲۰ تا ۶۰ میلیمتر روی شمال غرب، زاگرس شمالی، نیمه غربی البرز و به مقدار کمتر در شمال شرق کشور قرار دارند.

طی هفته دوم بارش در نیمه شمالی کشور در محدوده نرمال تا بیش از آن و برای سایر مناطق کمتر از نرمال پیش بینی شده است. بارش کشور در هفته‌های سوم و چهارم در محدوده نرمال خواهد بود. در هفته‌های پنجم و ششم در شمال غرب، نیمه غربی خزر و مناطقی از جنوب شرق کشور بارش رخ می‌دهد، اما میانگین بارش کشور کمتر از نرمال برآورد می‌شود.

 بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش بینی هفتگی دمای هوای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی میانگین دمای هوای هفته اول (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت) در سواحل خزر و دریای عمان نرمال و در سایر مناطق بین ۱ تا ۴ درجه سلسیوس کمتر از نرمال خواهد بود و بیشترین کاهش (۳ تا ۴ درجه) برای استان‌های واقع در شمال خلیج فارس، نوار غرب و شرق کشور پیش‌بینی شده است.

نابهنجاری منفی دمای هوا طی هفته دوم در نیمه غربی و سواحل جنوبی کشور بین صفر تا ۲ درجه خواهد بود و در سایر مناطق از ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال است. دمای هوای هفته سوم در دو سوی کوه‌های البرز، غرب و شمال غرب ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق نرمال خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، دمای هوای کشور در هفته‌های چهارم تا ششم بین ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یخبندان بهاری در کردستان!
  • وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد
  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز
  • هوای گرم در خراسان رضوی ماندگار است
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • بامداد امروز بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری بود
  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور